Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 5% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    myWorld Card

Kontakt

Opis

Internacionalni Burč univerzitet (IBU) osnovan je 2008. godine u Sarajevu, glavnom gradu Bosne i Hercegovine, s ciljem predstavljanja jedinstvene prilike da preispitamo samu ideju modernog univerziteta i preciziramo nove planove za budućnost. Nakon odluke Ministarstva za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo, nastavni proces je započet po bolonjskom sistemu obrazovanja (3 + 2 + 3) na tri fakulteta, a nastava se izvodila na engleskom jeziku.

 

Burč univerzitet je započeo svoje djelovanje s utvrđenom misijom "Unaprijediti učenje i mijenjati živote". Usmjerenjem na kvalitetne i inovativne metode podučavanja i istraživanja, te kroz širok spektar naučnih, akademskih i istraživačkih tema, Univerzitet je prepoznat kao jedan od vodećih univerziteta u regionu. Univerzitet teži da se uspješno prilagodi potrebama učenika kroz ulaganje u opremu najviših standarda za modernu nastavu, učenje, istraživanje i rekreaciju.

 

Burč je član porodice privatnih Global Education obrazovnih institucija, dobro poznat na prostoru Bosne i Hercegovine po uspjehu svojih studenta koji učestvuju u različitim edukativnim takmičenjima na federalnom, državnom i međunarodnom nivou. Global Education obrazovne institucije nude obrazovanje u sedam škola (od osnovne škole, kroz koledž do univerziteta) u gradovima u Tuzli, Bihaću, Zenici, Sarajevu i Mostaru.

 

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod KK Burch?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.