Energopetrol

Cashback & Shopping Points

  • 1% + 0,5 Na iznos tvoje kupovine
  • Cashback i Shopping Points dobivaš proporcionalno od prvog centa. Navedeni izbos SP-a odgovara kupovini od 200 BAM.
  • Prihvaćeno myWorld Card

Kontakt

Uslovi


Cashback kartica se prihvaća u kombinaciji sa plaćanjem u gotovini ili bankarskom platnom karticom.
Cashback kartica se ne može koristiti kod kupovine duhanskih proizvoda, vinjeta, elektronskih dopuna i mobilnih aparata, kao ni u kombinaciji sa drugim programima lojalnosti.

Opis

Holdina d.o.o. i Energopetrol d.d. su vodeće kompanije za promet nafte i naftnih derivata na veleprodajnom i maloprodajnom tržištu Bosne i Hercegovine. Kompanije su članice INA Grupe, te su eksluzivni uvoznik i veleprodajni zastupnik za prodaju nafte i naftnih derivata iz INA rafinerija u Hrvatskoj.

Holdina i Energopetrol zajednički nastupaju na tržištu Bosne i Hercegovine kao najveća mreža benzinskih stanica u zemlji sa oko 105 maloprodajnih objekata.

Holdina i Energopetrol osiguravaju da su sve poslovne aktivnosti koje obavljaju u skladu sa najvišim standardima sigurnosti, kvaliteta i zaštite okoliša provodeći redovne procedure kontrole na svim nivoima. Kompanije su opredijeljene za održivi razvoj, razvijajući svoj biznis u skladu sa visokim standardima kvaliteta i odgovorna prema okolišu, zaposlenicima, klijentima, kupcima i zajednici u kojoj djeluju. 

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod Energopetrol?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.