Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    myWorld Card

Kontakt

Uslovi

Cashback Card se ne može ostvariti na već snižene artikle, na automobile, motore, poljoprivredne strojeve, mehanizaciju, kosilice i motorne pile, kao ni na plaćanja kreditnim karticama.

U ovom slučaju radi se o ugovoru za prodajno mjesto vaučera.

Kupci se upućuju, da je prema našim Opštim uslovima poslovanja, zabranjeno da direktno kontaktiraju partnera. Svi upiti moraju se uputiti na myWorld Team.

Opis

Poduzeće Sofa MM d.o.o. osnovano je 1995. godine u Vitezu sa namjerom da na viteško tržište plasira auto dijelove renomiranih svjetskih proizvodača po prihvatljivim cijenama. Počeli su kao mala trgovina da bi u međuvremenu narasli u jednu od vodećih trgovina rezervih dijelova za mala i teretna vozila na području Središnje Bosne.

Sa ponosom možemo reći da danas posluju na 5000 m2 korisnog prostora, koji se nalazi na PC-96, te da kupcima mogu ponuditi preko 50 000 različitih artikala od kojih izdvajamo: - rezervne dijelove za putnički, gospodarski i poljoprivredni program, - auto gume svjetski poznatih proizvođača, - motorna i industrijska ulja iz programa Shell i Selenia, - motorne pile i opremu iz programa Husqvarna i Stiga, - skutere Keeway, - poljoprivredne strojeve, - sve potrebno za održavanje vašeg motornog ljubimca.

Sofa MM je od 2007. godine ovlašteni trgovac i serviser renomiranih marki vozila Fiat, Alfa Romeo i Lancia. Ponudu vozila upotpunili su sa rabljenim vozilima raznih svjetskih proizvođača iz uvoza. Sa zadovoljstvom ističemo da su i uvoznici rezervnih dijelova slijedećih brendova: Quinton Hazell, Febi Bilstein, Hengst, Ate, Monark Diesel, Meat & Doria, Meyle, Trucktec, Akron Malo, motornog i industrijskog uljaShell, guma Double Coin i Trayal, te motornih pila Husqvarna. Svoj asortiman upotpunjuju proizvodima poznatih svjetskih marki kao što su: Mann-Filter, SKF, NGK, Hella Beral, Iskra, LUK, Sachs, guma Michelin, Continental, Barum, Sportiva, Sava, Semperit, Bridgestone, Firestone i dr.

Prepoznatljivi su po kvaliteti robe i asortimanu koji prodaju te usluzi koju pružaju. Spremni su na svaki oblik suradnje, posjetite Sofa MM i uvjerite se u prethodno navedeno!

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod SOFA MM?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.