Mešan-sve za auto

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 5% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Karoserijski dijelovi
 

 

Karoserija je jedan od najvažnija tri dijela motornog vozila i stoga ne čudi da su upravo u ovom dijelu česti kvarovi i štete te treba osigurati rezervne dijelove na vrijeme.    Neki od najtraženijih karoserijskih dijelova su branici i pripadajući dijelovi, blatobrani, haube, vezni limovi, rubovi, pragovi, zadnje stranice, razne maske, lajsne, nosači i slično. 


 

 

 

 

Plasticni dijelovi

 

Neki od najtraženijih plastičnih dijelova su:   - branici - maske - lajsne - unutrašnje zaštite blatobrana - zaštite ispod motora


 

 

 

Svjetlosna oprema

 

Farovi, žmigavci, maglenke, štop svjetla.
  Osim žarulja, tu su razni balasti, adapteri, motorići, farovi, maglenke, žmigavci, stop svjetla, ali i pozicijska svjetla te rasvjeta za tablice i da ne nabrajamo dalje.


 

 

 

Stakla

 

Nudimo veliki izbor auto stakla, bez obzira pričamo li o prednjim, stražnjim ili bočnim staklima.

Vjetrobranska stakla, kederi, lajsne, pumpice za pranje stakla, dizne za pranje stakla te spremnik tekućine za pranje stakla, sve su ovo proizvodi vezani za auto stakla koji će vam biti potrebni ukoliko se pravilno brinete o svom vozilu. 
Zatim popratni materijali za ugradnju stakala, ljepila, čistači, prajmeri i svi ostali alati za slidanje i ugradnju stakala, a sve od renomiranik svjetskih proizvođača PMA i SIKA.
 

  Mi vam možemo ponuditi najveći izbor autostakala u Bosni i Hercegovini, ali i sve pripadajuće dijelove.  Auto stakla možete birati prema njihovim karakteristikama, naprimjer mogu biti bijela, potom s plavim, zelenim ili sivim rubom, sa senzorom za kišu, fotosenzibilna, zelena ili plava solarna, grijana, za antenu ili s lajsnom.  Sve ovo pomoći će vam da lakše izaberete auto stakla koja odgovaraju vašem tipu automobila, ali i vašim preferencijama.   Pored prodaje u ponudi je i ugradnja svih vrsta auto stakala.


 

 

 

Rashladni sistemi

 

    Kod nas možete pronaći preko dvije hiljade proizvoda za rashladne sustave, prije svega hladnjake za automobile, bilo da se radi o hladnjacima vode, klime, ulja, grijanja ili stlačenog zraka, te sve vrste ventilatora...


 

 

 

Mehanički dijelovi

Nudimo vam dijelove ovjesa, kočioni sistem, ležajeve, amortizere, sve vrste remenja, španere, nosače motora...

Auto kozmetika

Dodatna oprema za auto označava sve one sitnice koje daju poseban štih našem limenom ljubimcu i kojima ga obilježavamo, pokazujemo da je samo naš. U dodatnu opremu spadaju razni tepisi, folije, ručice mjenjača, kočnica, žarulje, brisači, krovni koferi, antene, auto kozmetika, ali i obavezna oprema poput reflektirajućih prsluka, prve pomoći, sigurnosnog trokuta i tako dalje. 

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod Mešan-sve za auto?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.