Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

OpisMyBook je lanac knjižara koji posluje na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine.U našim objektima,pronaćićete knjige svih domaćih i stranih izdavača,te hit naslove knjiga o kojima se priča. Naš team vodio se idejom da čitalačkoj publici na jednom mjestu ponudi kvalitetan izbor knjiga koji će obogatiti Vaše lične biblioteke.

Možete izabrati popularnu beletristiku, zanimljive naslove, stručnu literaturu, istorijske romane, popularnu nauku, umjetnost, enciklopedijska izdanja, dječije knjige, rječnike, priručnike, naučnu i epsku fantastiku, djela iz arhitekture, dizajna, sve što poželite da čitate u zavisnosti od Vaših afiniteta. Uživajte uz nove naslove nagrađivanih domaćih i stranih pisaca, jer knjiga je, jedinstvena, prenosiva magija.

MyBook team za Vas je pripremio i internet knjižaru za online naručivanje i kupovinu knjiga.

Podatke o knjigama koje su Vam potrebne možete pronaći prema autoru,oblasti, ili naslovu. Na našim stranama su i informacije o najprodavanijim naslovima,te izdanjima koja posebno preporučujemo.Tu su i liste najnovijih izdanja po oblastima, koje takođe možete dobijati na svoju e-mail adresu ukoliko postanete član naše knjižare.

Pružamo Vam mogućnost da preko naše web knjižare kupite knjige kao poklon na način da izaberete određeni naslov,pošaljete nam adresu Vama drage osobe koju želite obradovati,a mi ćemo knjigu za Vas upakovati i potpuno besplatno poslati na bilo koju adresu u Bosni i Hercegovini.

Registrujte se na našem site-u i počnite Vašu kupovinu ili nas potražite lično:

„I samo saznanje da te na kraju dana čeka dobra knjiga čini dan veselijim.“ – Ketlin Noris
Vaš myBook team
 

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod MY BOOK?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.