Nestro Petrol

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 5% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    myWorld Card

Kontakt

Uslovi

myWorld kartica se prihvaća u kombinaciji sa plaćanjem u gotovini ili bankarskom platnom karticom, a isključuje u kombinaciji sa vlastitim programom lojalnosti firme Nestro Petrol odnosno svim ostalim korporativnim karticama partnerske firme. myWorld kartica vrijedi samo za fizička lica, kao i za svu robu i usluge (osim duhana i cigareta, dopuna za mobilne telephone, te mjenjačkih poslova).

myWorld kartica se fizički mora pokazati na prodajnom mjestu kako bi se evidentirale pogodnosti.

Opis

Nestro Petrol je jedna od članica Nestro grupacije koju čini još Optima grupa, Rafinerija nafte Brod i Rafinerija ulja Modriča.

Nestro Petrol spada među najveće regionalne kompanije za promet nafte i naftnih derivata. Putem svoje maloprodajne mreže kupcima nudi visokokvalitetne derivate proizvedene i prerađene u Rafineriji nafte Brod po evropskim standardima.

Maloprodajna mreža obuhvata 86 benzinskih stanica koje su rasprostranjene na cijelom području Bosne i Hercegovine.

Benzinske stanice su moderno opremljene te osim kvalitetnih goriva takođe imaju i mini market sa ponudom prateće auto opreme, ali i robe široke potrošnje. Određeni broj stanica nudi i dodatne usluge poput autopraonice, mjenjačnice, kafe bar, igralište za djecu, itd.

Više informacija o NESTRO nagradnoj igri pročitajte „N+ za bolji start“ na linku https://nestropetrol.com/data/dokumenti/pdf/Pravilnik.pdf

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod Nestro Petrol?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.