Namještaj galerija McMilan

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 Na iznos tvoje kupovine
  • Cashback i Shopping Points dobivaš proporcionalno od prvog centa. Navedeni izbos SP-a odgovara kupovini od 200 BAM.
  • Prihvaćeno myWorld Card B2B

Kontakt

Uslovi


Cashback Card pogodnosti se obračunavaju za plaćanje gotovinom,debitnim a ne obračunavaju žiralnim plaćanjem i kreditnim karticama. Za već odobrene Cashback Card pogodnosti se obračunavaju tako što se odobrena pogodnost umanjuje za 6%.

U ovom slučaju radi se o ugovoru za prodajno mjesto vaučera.

Kupci se upućuju, da je prema našim Opštim uslovima poslovanja, zabranjeno da direktno kontaktiraju partnera. Svi upiti moraju se uputiti na myWorld Team.

Opis

 Galerija McMilan svojim kupcima osigurava kompletnu uslugu: od mjerenja prostora, preko ideje i projekta, gotovog dizajna, do proizvodnje, prevoza i montiranja željenog namještaja. Sve to uz pomoć najmodernijih 3D softvera umreženih sa svim prodajnim mjestima na kojima je moguće kupiti naše proizvode. Doda li se i vrlo kratak standardni rok izrade od 15 dana, jasno je o kakvoj vrhunskoj organizaciji se radi.
 Galerija McMilan u vlastitim pogonima proizvodi kuhinje po mjeri, ugradne plakare po mjeri, specijalne nestandardne elemente za sve dijelove stambenih prostora i kompletan namještaj za kupatila. U proizvodnji se koriste vrhunski materijali proizvođača iz EU. 
U saradnji sa uglednim partnerima iz cijelog svijeta, prodajna mreža McMilan nudi komadni namještaj za kompletno opremanje stana. Galerija McMilan ima osiguran vlastiti servis u garantnom i postgarantnom roku.

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod Namještaj galerija McMilan?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.