Juventa Sport

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 10% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
  • myWorld Card
    Osiguraj svoje Benefits-e, jednostavnim pokazivanjem svoje myWorld Card.

Kontakt

Uslovi

myWorld kartica se prihvaća u kombinaciji sa plaćanjem u gotovini, debitnim i žiralnim plaćanjem, a isključuje u kombinaciji sa vlastitim programom lojalnosti firme, kreditnim karticama, te plaćanjem na rate.

Opis

Juventa Sport je autentični maloprodajni lanac sportske opreme u Bosni i Hercegovini, koji nudi veliki izbor sportske opreme za individualne i grupne sportove. Za kratko vrijeme preuzima veliki dio tržišta u saradnji sa vodećim svijetskim brendovima, kao što su Adidas, Nike, Reebok, Puma, Asics, Kelme i drugi. Njihovo ime postaje simbol kvalitetne usluge i sigurnog poslovanja.

Banja Luka, Laktaši, Prijedor, Gradiška, K.Dubica, Bihać, Doboj, Brčko, Bijeljina, Tuzla, Sarajevo,Mostar i Trebinje predstavljaju njihovu mrežu prodajnih objekata sa kojima se trude stići do skoro svakog kupca.

Juventa Sport  želi da nastavi kao i svih ovih godina sa uspješnom prodajom sportske opreme i time još više stekne povjerenje novih kupaca, a potvrdi kvalitet kod starih.

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod Juventa Sport?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.