MEDIAMARKET računari

Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 6% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Media Market d.o.o. je osnovana 2004. godine u Sarajevu. Primarna djelatnost kompanije je uvoz, prodaja i servis novih i korištenih računara, računarske opreme i fiskalnih uređaja.

Sa poslovnicama u Sarajevu, Mostaru i Bijeljini, Media Market čini jednu od vodećih kompanija u Bosni i Hercegovini u segmentu trgovine računarima i računarskom opremom. Media Market također vrši prodaju i servis korištenih računara, a nivo kvaliteta usluge koji je postignut stalnim ulaganjem u opremu i kadar  svakodnevno potvrđuju stotine zadovoljnih klijenata koji iz naših poslovnica odlaze sa osmijehom. Zato se ponosimo činjenicom da nam 95 % posto kupaca ukazuje svoje povjerenje ponovnim dolaskom.

Prilagođavajući se trendovima koje nameće razvoj moderne informacijsko-komunikacijske tehnologije, Media Market svakodnevno usavršava svoje poslovne vještine nudeći kupcima najnovije proizvode i najveću vrijednost za novac koji su odlučili potrošiti u nekoj od naših poslovnica.

Ozbiljan tržišni nastup prepoznale su i vodeće svjetske firme u oblasti IT-a, pa je tako Media Market odnedavno postao i licencirani trgovac Microsoft-a za operativni sistem Windows 7, te za software kao što je Adobe, Corel, Nero i mnogi druge.

Korisne stvari je krilatica koja najbolje opisuje naš odnos prema kupcima i poslu. Mi ne prodajemo samo računare i računarsku opremu, već stvari koje vrijede mnogo više - korisne stvari!

Media Market  d.o.o. Sarajevo
Milana Preloga 8
Hrasno, pored Bosmala
71000 Sarajevo

Ž.R. 1610000090610039
Raiffeisen banka

 

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod MEDIAMARKET računari?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.