CONTROL rent-a-car

Cashback & Shopping Points

  • 2,5% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Control rent a car je lokalni brend u razvoju. Tim iskusnih pojedinaca koji svojim dugogodišnjim iskustvom u rent a car poslovanju želi stvoriti stabilan i respektabilan rent a car brend u Banjaluci i Bosni i Hercegovini. Veliki broj zadovoljnih klijenata stoji iza nas, kako pojedinačno, tako i iza novog imena Control rent a car. Najviše iskustva imamo u korporativnom rent a car poslovanju, kroz dugogodišnju saradnju i pružanje usluga najvećim kompanijama u regiji i izlazeći kao pobjednici iz mnogobrojnih "situacija" koje su specificne za život u autu, na putu i za današnje poslovanje uopšte.
Radujemo se novim izazovima, nastavku saradnje sa dosadašnjim klijentima i ostvarivanju novih poslovnih i prijateljskih odnosa. Svakako da veliku zahvalnost dugujemo kolegama iz drugih rent a car kuća u regiji koji su uvijek tu kad zatreba i koji potvrdjuju našu ideju da ne postoji konkurencija, već samo partnerstvo u našem poslovanju. Tamara Markovic, Dzemal Piskić, Dušan Milojković i Aleksandar Vlajsavljević učiniće sve da bezbrizno putujete, odmarate, poslujete i zabavljate se. Naša obaveza je da držimo stvari pod "Control-om".

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod CONTROL rent-a-car?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.