Didaco Shop

Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    myWorld Card

Kontakt

Uslovi

Cashback kartica te odgovarajući popusti na istu ne vrijede za sljedeći objekat: Didaco diskont u Trn-Laktašima.

Cashback kartica se prihvata u kombinaciji sa plaćanjem u gotovini, debitnim karticama i žiralnim plaćanjem, a isključuje u kombinaciji sa vlastitim programom lojalnosti firme Didaco Commerce, kreditnim karticama, te plaćanjem na rate.

Opis

Didaco Commerce je osnovan od 1999. godine.

Od male porodične firme narastao je u kompaniju koja zapošljava preko 150 radnika različitih profila. Nalazi se na listi uspiješnih privrednih subjekata i poželjnih poslodavaca Bosne i Hercegovine.

Didaco Commerce je ekskluzivni uvoznik i distributer mnogih proizvoda koje svakodnevno nalazite na policama hiper marketa, kozmetičkih lanaca, frizerskih i kozmetičkih salona, apoteka i parfimerija. Ima ugovore sa više od 15 inostranih dobavljača.

Pored distribucije, Didaco Commerce ima lanac od 23 Didaco Shopa širom Bosne i Hercegovine, a taj broj iz godine u godinu raste.

U poslovanju s partnerima naglasak je na bliskim odnosima i održavanju njihovog povjerenja u Didaco Commerce kao pouzdanog poslovnog partnera koji ispunjava dogovore i planira dugoročno. U odnosu sa krajnjim kupcima u svojim šopovima, Didaco se trudi da vodi računa o svakom pojedinačnom kupcu, da obezbijedi širok i raznovrstan asortiman, ugodnu atmosferu i preporuke koje odgovaraju individualnim potrebama.

Ključna snaga Didaco Commerce-a su zaposleni koji formiraju stručne timove fokusirane na poboljšanje usluga i stalno praćenje i prilagođavanje novim trendovima.

Kupci su prepoznali potencijal ove kompanije i pružili joj mogućnost stalnog rasta i unaprijeđenja, te je tako Didaco Shop drugi domaći kozmetički lanac u zemlji, a Didaco Commerce značajan distributer koji sarađuje sa većinom prodajnih lanaca u BiH. 

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod Didaco Shop?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.