Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2,5 na 200 BAM kupovine
  • Prihvaćeno myWorld Card B2B

Kontakt

Opis

NAŠA IDEJA je ponuditi poslovnoj ženi sve što treba, kako bi izgledala lijepo i moderno i osjećala se udobno i posebno u garderobi koju je moguće kupiti samo kod nas u odnosu na naš region, pa i šire.
Da bi smo vam dokazali da mislimo na sve vas, obezijedili smo Vam garderobu sa veličinama za punije dame, kao i Spanx steznike kreatorke Sara Blakely, omiljene kod holivudskih zvijezda.
NAŠA MISIJA je svojom ponudom proizvoda različitih svjetskih brendova, stvoriti najbolji izbor za kupca. U ugodnom okruženju i uz stručne radnike, pružiti najbolju uslugu i prijatnu kupovinu.
NAŠA VIZIJA je da budemo sinonim za butik koji posluje u dosluhu sa modom i trendovima koji dolaze i koji će svojim kupcima, odnosom cijene i kvaliteta, ponuditi dostupan luksuz.
Od brendova koji su u našoj ponudi, izdvajamo:
Palmers, austrijski brend, jedan od vodećih evropskih brendova intimnog donjeg veša.
NaraMaxx i BerrIn, turski brendovi, specijalizovani za žensku odjeću za poslovnu ženu, visokog kvaliteta i veoma interesantnih krojeva.
Sento Stefano, brend koji daje naglasak na dizajn, uvijek u skladu sa modnim tredovima i zahtjevima tržišta. Mnogi od modela su ručni rad, ručno oslikan i ručno rađen print na materijalima.
 

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod BELLORO?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.