Cashback & Shopping Points

  • 1% + 0,5 Na iznos tvoje kupovine
  • Cashback i Shopping Points dobivaš proporcionalno od prvog centa. Navedeni izbos SP-a odgovara kupovini od 200 BAM.
  • Prihvaćeno myWorld Card

Kontakt

Uslovi


Cashback kartica ne vrijedi pri kupovini duhanskih proizvoda, mobilnih nadoknada, te štampe.

Cashback kartica se prihvaća sa plaćanjem u gotovini, debitnim i žiralnim plaćanjem, a isključuje u kombinaciji sa kreditnim karticama, te plaćanjem na rate.

Opis

Klas d.d. Sarajevo, s tradicijom dugom 113 godina (osnovan 1902), vodeći je bh. proizvođač u mlinsko-pekarskoj djelatnosti, te među vodećim proizvođačima tjestenine, slastičarskih i konditorskih proizvoda u BiH i regionu. Osnovni cilj strategije i politike kvaliteta Klasa jeste proizvodnja kvalitetne, higijenski ispravne i sigurne hrane. Taj cilj Klas ostvaruje dosljednom primjenom standarda ISO 9001, ISO 14001 i HALAL,  te ispunjenjem zahtjeva HACCP normi koje su podržali svjetski autoriteti kao što su FAO (Organizacija Ujedinjenih nacija za hranu i poljoprivredu) i WHO (Svjetska zdravstvena organizacija).

Klas d.d. Sarajevo ima maloprodajne objekte u Sarajevu, Mostaru, Gračanici, Goraždu, Cazinu, te ostalim gradovima, u kojima nudi širok asortiman roba, prvenstveno domaćih proizvođača, po povoljnim cijenama.  Posebna vrijednost većine Klasovih prodavnica su Mini pekare, gdje se tokom cijelog dana mogu kupiti svježi i topli pekarski proizvodi (hljeb, pecivo, pite...).

U maloprodajnim objektima Klasa kupce očekuju stalne akcije, promocije i degustacije, i sve raznovrsnija ponuda. Tu je i ljubazno osoblje koje će pomoći da se u kupovini osjećate ugodnije i za kratko vrijeme kupite sve što vam je potrebno.

Pod sloganom „Kupuj domaće, gradi BiHKlas će nastaviti razvijati vlastitu maloprodaju  širom države sa ciljem da postane jedan od tri najznačajnija trgovačka lanca na tržštu BiH.

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod Klas?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.