Restoran Gardens

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 Na iznos tvoje kupovine
  • Cashback i Shopping Points dobivaš proporcionalno od prvog centa. Navedeni izbos SP-a odgovara kupovini od 200 BAM.
  • Prihvaćeno myWorld Card B2B

Kontakt

Opis

Na ulazu u Gardens dočekuje Vas enterijer uredjen u "pub" stilu. U pub-u dominira šank te podijum s kaminom, koji je ujedno i mjesto nastupa mnogobrojnih izvođača. U prizemlju je mala vinoteka za intimnije druženje i degustacije vina. U istoj možete naći više od 100 etiketa ,što hercegovačkih što svjetskih vina. Gardens je vjerovatno prvi objekat, koji je ponudio gostima da kušaju vrhunska vina na čašu.

Restoran Gardens

Relaksirajući restoran na katu spoj je autohtonog stila sa talijanskim dodirom. Zidovi su kombinacija hercegovačkog kamena i stare daske, a na stropu su islikane freske. Prostorom dominira i hrastov pod uz dva lustera i lampe od Murano stakla. Restoran je već tradicionalno mjesto okupljanja biznismena, političara, sportista, glumaca i brojnih hodočasnika, koji posjećuju Međugorje.

Ljetna bašta

U produžetku prizemlja nalazi se ljetna bašta, koja je sama priča za sebe. Hrastov pod, kameni zid oko cijele bašte pobrinuli su se za intimniji ugođaj. Ono što ovaj prostor čini još posebnijim je stara smokva, najdominantniji i najljepši prirodni ukras bašte. Prvi dani proljeća, vrelo ljeto ili bogata jesen još su ljepši u opuštajućoj atmosferi bašte Gardens.

Arhitekt zadužen za izgled Gardens-a  Amir Vuk Zec: Pred nama su još mnoge godišnjice, slasni zalogaji, vrhunski glazbenici i mnogo dobrog vina u vječnom Gardens-u, koji je već ušao u povijest.  

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod Restoran Gardens?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.