Cashback & Shopping Points

  • 6% Cashback Deal* Sada 6% umjesto 3% Cashback važi od 23.02.2023. do 31.03.2023.
  • * Kod Cashback Deal ponude iskorištavaš svoje Shopping Points i dobivaš više Cashback-a. Za to moraš imati dovoljno Shopping Points na svom myWorld profilu, koji se mogu iskoristiti u myWorld-u za Cashback Deal. Tvoji Shopping Points će se tada automatski odbiti s tvog myWorld profila.

  • Prihvaćeno
    myWorld Card

Kontakt

Opis

Preduzeće „Bonel“ AD Banjaluka, osnovano je 1991. godine sa sjedištem u Banjaluci, i registrovano je za obavljanje djelatnosti trgovine, proizvodnje obuće i usluge. Preduzeće zapošljava 100 radnika u 37 maloprodajnih objekata na cijeloj teritoriji RS, te dijelu Federacije BiH i Brčko Distrikta.

U ponudi Bonela  nalazi se muška, ženska i mladalačka obuća od prirodne i vještačke kože, sportska obuća, te širok izbor dječije i baby obuće. Iz ostalog asortimana izdvajamo torbe, muške i ženske čarape, te sredstva za održavanje obuće.

Misija preduzeća “Bonel” AD Banjaluka:

Biti ne samo najveća, već biti i priznata kao najbolja i najuspješnija kompanija u svojoj branši na cijelom području BiH, čuvena po dobroj usluzi i brizi za kupca, poznata po pristupačnim cijenama i garantovanom kvalitetu.

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod BONEL?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.