Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 5% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    myWorld Card

Kontakt

Opis

„Najveća ponuda na jednom mjestu“  koncept je po kojem je Poduzeće FIS postalo prepoznatljivo i van granica BiH. To je jedinstven pristup u kojem se  udružuje kupovina, zabava, rekreacija, ugostiteljstvo, druženje i razonoda u slobodno vrijeme.Kvalitetnom i korektnom suradnjom sa partnerima iz preko 50 zemalja širom svijeta, FIS u svojoj standardnoj ponudi ima preko 250 000 različitih artikala roba široke potrošnje.Širok cjenovni rang, raznolikost ponude  i prisutnost u 13 gradova u BiH, bogato snabdjeveni specijalizirani prodajni odjeli, povoljne cijene i brojni prateći sadržaji, učinili su  posjet  i kupovinu u FIS-u  atraktivnim i zabavnim obiteljskim događajem.

Kolektiv od 2700 zadovoljnih uposlenika, kvalitetnim  timskim radom, inventivnošću i zalaganjem, nastoji  očuvati i opravdati FIS-ovu poziciju  prvog izbora u kupovini. Ispravnost ovakvog pristupa potvrđuju  i Superbrands i Best Buy Award prestižna priznanja, koja su, važno je napomenuti, rezultat odabira Fisovih kupaca.

Niz godina FIS na tržište  plasira  i širok asortiman vlastitih proizvoda bilježeći izvanredan prijem kod kupaca. Odličan omjer cijene i kvaliteta, potvrđen i usvajanjem zahtjevnih standarda,  prepoznate su pogodnosti pri odabiru namještaja Ambyenta, GS čarapa, kućnog tekstila i dječje odjeće Ambinni, sa FIS-ovim potpisom kao proizvođača.

www.fis-bih.com

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod FIS?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.