Pero Zenica doo

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    myWorld Card

Kontakt

Uslovi

Cashback card se ne može kombinovati sa već aktuelnim akcijskim cijenama, kao ni sa kreditnim karticama.

Opis

Trgovačko, proizvodno i uslužno društvo “PERO” Zenica, d.o.o
Preduzeće “PERO” Zenica d.o.o. je privatno preduzeće koje posluje od 1996. godine.
Osnovna djelatnost preduzeća je promet građevinskim materijalima i inženjering u građevinarstvu, te proizvodnja kamenih kućnih brojeva. Također, firma “PERO” Zenica d.o.o. intenzivno promoviše projekte energetske efikasnosti u Bosni i Hercegovini, kao i system za tretman otpadnih voda na bazi smeđih algi EKO-GEA.

U Zenici imamo stovarište građevinskog materijala sa preko 4.500 m2 zatvorenog i 13.500 m2 otvorenog skladišnog prostora, rezaonicu pločastog materijala, salon PERO ENTERIER, kancelarijski prostor i caffe. Također, imamo prodajni objekat na Vlašiću sa 1.000 m2 otvorenog i 200 m2 zatvorenog prostora, prodajni objekat u Varešu ukupne površine blizu 2.000 m2 , prodajni objekat u Jajcu sa cca. 1.500 m2 zatvorenog i 2.500 m2 otvorenog prostora, te prodajni objekat u Maglaju sa 286 m2 zatvorenog i 2266 m2 otvorenog prostora.

Imamo specijalne ugovore sa dobavljačima u zemlji i inostranstvu, vlastiti uvoz građevinskog materijala, pogone za proizvodnju stropnih gredica i kamenih kućnih brojeva, te moderni pogon za rezanje i kantanje pločastih materijala za proizvodnju namještaja.

U toku svog dosadašnjeg poslovanja “PERO” Zenica d.o.o. je uspješno izvršilo niz isporuka građevinskog materijala u zemlji i inostranstvu, kako za potrebe humanitarnih organizacija, tako i za potrebe građevinskih firmi o čemu postoje opsežne reference.

Sistem kvalitete poslovanja i proizvodnje firme “PERO” Zenica d.o.o., potvrđen je certifikatom sistema kvaliteta ISO 9001:2008, broj: 04 100 040245, izdatim od strane TÜV NORD, što je ujedno garancija ukupne kvalitete koja može zadovoljiti i najizbirljivijeg kupca, o čemu brigu vode svi uposleni zajedno sa manadžementom preduzeća.

Misija
Želimo proširiti naše poslovanje na teritoriju cijele Bosne i Hercegovine otvaranjem novih Prodajnih centara za prodaju građevinskog materijala. Težimo intenziviranju proizvodnje i prodaje kamenih kućnih brojeva u i izvan okvira granica Bosne i Hercegovine.

Vizija
Naša je vizija prodaja građevinskog materijala u cijeloj Bosni i Hercegovini, a strateški razvoj u ovom pogledu podrazumijeva pokrivanje tržišta Bosne i Hercegovine krenuvši od manjih mjesta od 10-15 hiljada stanovnika ka mjestima sa većim brojem stanovnika.

Razvoj inžinjeringa druga je etapa razvoja preduzeća. Treća etapa jeste proizvodnja i prodaja kamenih kućnih brojeva, te intenzivnije i šire izlaženje sa ovim proizvodima na ino-tržište.
Preduzeće „PERO" Zenica d.o.o. sebe vidi kao konkurenta ostalim preduzećima iz ove branše u pogledu kvaliteta proizvoda i usluge, te povoljnijih cijena za kvalitetne proizvode.

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod Pero Zenica doo?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.