Auto Start doo

Cashback & Shopping Points

  • 2,5% Cashback + 8% standard
  • 1% Cashback + 8% prodaja automobila
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card

Kontakt

Uslovi

Cashback card se ne može kombinovati sa akcijskim cijenama.
Iskazani benefiti vrijede za sve osim za polovna i nova vozila.
Benefiti za polovna i nova vozila za člana su:
Cashback: 1%

Opis

AUTO START je firma u potpunosti u privatnom vlasništvu, registrovana je kao društvo ograničene odgovornosti 1999. godine.

Godine 2009. AUTO START d.o.o. postaje ovlašteni distributer i serviser vozila HYUNDAI za Hercegovačko-neretvanski kanton, koji svoju djelatnost provodi kroz moderan i funkcionalan autosalon u Vrapčićima kod Mostara, u neposrednoj blizini magistralnog puta M-17.

Od 2012.godine AUTO START d.o.o. postaje ovlašteni prodavac i serviser Fiat Group vozila.

Intenzivan rad na povećanju kvalitete te praćenje potreba kupaca opravdava tvrdnju da za ponuđenu cijenu kupac dobiva optimalan i pouzdan proizvod i uslugu.

Osim prodaje vozila Hyundai mi smo i ovlašteni serviser za Hyundai, rent-a-car, te usluge servisiranja putničkog i dostavnog programa ovlaštenom univerzalnom dijagnostikom BOSCH za sve modele. Posjedujemo i vučnu službu. U našoj zgradi nalazi se prodavnica auto dijelova, kao i moderno opremljeni caffe, koji je namijenjen prvenstveno našim klijentima dok čekaju servis.

Kako bi se uvjerili da sve prije rečeno odgovara istini pozivamo Vas da posjetite naš auto salon, gdje će vam prodajni i servisni savjetnici firme upriličiti potpunu prezentaciju traženog modela vozila, predložiti načine finansiranja uz obaveznu ponudu probnih vožnji, te obrazložiti načine optimalnog održavanja vozila.

Vrata našeg auto salona za sve potencijalne kupce uvijek su u statusu "dani otvorenih vrata" - dobrodošli.

Detaljnije na www.autostart.ba i www.fiatauto.ba
Email: autostart.mostar@gmail.com

Mobilni:
063/993-884
061/148-938
066/000-666
063/752-500

Tel/fax: 036/557-150

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod Auto Start doo?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.