Autoškola Zoka

Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Uslovi

Cashback card pogodnosti se mogu ostvariti isključivo uz gotovinsko plaćanje.

Opis

 

Auto škola "ZOKA" sa svojim 14godišnjim postojanjem bavi se isključivo obukom vozača i u tome zauzima jedno od vodećih pozicija u toj oblasti na široj regiji.

 

Sa svojim konstantnim zalaganjem u domeni proširenja posla, stalnom edukacijom zaposlenih i modernizacijom voznog parka, bitno je učvrstila svoje pozicije u ovoj oblasti poslovanja čemu svjedoči i posjedovanje odobrenja i sertifikata za obuku vozača u osam kategorija. Auto školu „ZOKA“ osnovao je davne 1996. godine Zoran Kunić, da bi 2002. godine porodičnu djelatnost preuzeo sin Mladen (instruktor svih kategorija). Mladen je zahvaljujući vizionarskim pogledima i kvalitetnom strategijom započeo fazu brzog progresa Auto škole „ZOKA“. Godine 2002. kreće se s modernizacijom voznog parka te zapošljavanjem najstručnijih kadrova (instruktora svih kategorija za dio praktične nastave i diplomiranog inžinjera saobraćaja za predavača teoretske nastave). Sa svim ovim, kao i stalnom brigom o svojim kandidatima, može se reći da je Auto škola „ZOKA“ postala BRAND, tj. prepoznatljivo ime. Danas je Auto škola „Zoka“ spremna da vrši tehničku, praktičnu i teoretski vrhunsku, postojanu i kvalitetnu obuku za vozače kategorija: A, B, BE, C1, C1E, C, CE i D. Kroz godine postojanja, napornog rada i zagarantovano kvalitetne obuke Auto škola „ZOKA“ zadobila je maksimalno povjerenje mnogih bivših, a i budućih kandidata.

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod Autoškola Zoka?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.