Benz.pumpa Green oil

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    myWorld Card

Kontakt

Uslovi

Cashback card važe isključivo za plaćanje gotovinom i ne mogu se kombinovati sa karticama lojalnosti koje izdaje Green oil.U mW pogodnosti su uključeni svi proizvodi iz trgovine osim cigareta i dopuna za mobilne telefone.

Opis

"Green oil" d.o.o. je preduzeće koje je osnovano 16.06.2003.godine i posluje na teritoriji Bosne i Hercegovine. Osnovna djelatnost naše firme je trgovina naftom i naftnim derivatima.

"Green oil" d.o.o. na tržiste bih plasira goriva, ulja i maziva koji odgovaraju najvišim evropskim standardima kvalitete i zaštite okoliša. Postao je stabilan partner najvećim preduzećima u BiH, zahvaljujući kvalitetu robe i stručnosti u poslovanju.

Preduzeće je kadrovski i tehnički osposobljeno za promet nafte i svih vrsta naftnih derivata, kako u veleprodaji tako i u maloprodaji. Imajući u vidu obim poslovanja, kompanija je likvidna i uredno servisira sva potraživanja u skladu sa svojim ugovornim obavezama.

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod Benz.pumpa Green oil?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.