MotoGP™ Ticket Shop

Tvoje pogodnosti kod MotoGP™ Ticket Shop

  • 3,5% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Online kupovina

Uslovi kod MotoGP™ Ticket Shop

Provjeri da li tvoj pretraživač raspolaže ispravnim cookie postavkama. Sve dodatne informacije vezane za online kupovinu možeš pronaći u našim FAQs.
Obrati pažnju na FAQs i uslove knjiženja.
Dostava ulaznica poštom moguća je samo mjesec dana prije utrke. Nakon toga sve se ulaznice moraju preuzeti u Voucher Exchange Point-u na licu mjesta.
Za ulaznice kupljene preko MotoGP™ Ticket Shop-a ne može se izvršiti povrat novca.
Rezervacija sjedišta se odvija automatski čim se zaključi transakcija. Ulaznice se izdaju na stazi i MotoGP™-Team nema utjecaja na brojeve sjedišta. Ukoliko su ulaznice naručene putem različitih načina rezervacije moguće je spojiti sjedišta. U tom se slučaju obrati direktno MotoGP™-Team-u.
Za sva dodatna pitanja na raspolaganju stoji MotoGP™-Team. Kod ove partnerske firme uzima se bruto iznos Vaše kupovine kao osnova za obračun Vaših kupovnih pogodnosti.

Bitno!
Za ispravno evidentiranje kupovine klikni prije toga uvijek polje "Sada online kupovati!" kako bi otvorio/la željenu online trgovinu (online shop). Kupovine se mogu evidentirati samo preko verzije pretraživača online trgovine i ne preko dotične aplikacije. Koristi samo vaučer kodove dobivene preko naše web-stranice. Molimo da prije online kupovine provjeriš, raspolaže li tvoj pretraživač s ispravnim postavkama za kolačiće. Sve informacije o online shopping-u možeš pronaći u našim FAQs.

Info MotoGP™ Ticket Shop

U zvaničnom MotoGP™ Ticket Shop-u možeš kupiti ulaznice za sve MotoGP™ trke u sezoni.

MotoGP™ predstavlja uzbudljivu akciju, vrhunsku preciznost i moderne tehnike na dva točka.  MotoGP™ ne samo što glasi za najstarije svjetsko prvenstvo u trkama motora, već i kao kraljevska klasa sporta na dva točka.

Kupovne pogodnosti za obožavatelje motociklizma

Organizatori MotoGP™ svjesni su važnosti obožavatelja za uspjeh njihovih utrka. Oni su ti koji svojim oduševljenjem kreiraju atmosferu na stazama, koja svaki vikend sa utrkama čine posebnim doživljajem. Ova dugogodišnja podrška kroz MotoGP™ Cashback Program treba da dobije prikladno priznanje. Za lojalne obožavatelje imamo brojne pogodnosti pri kupovini: Do 5% Cashback i Shopping Points za Deal-ove pri svakoj kupovini kod partnerskih firmi - besplatno.  I ti sebi možeš osigurati ove pogodnosti!

ID trgovca
909000375

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod MotoGP™ Ticket Shop?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.