rentalcars.com

Tvoje pogodnosti kod rentalcars.com

  • 3% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine (neto)
  • Prihvaćeno
    Online kupovina

Uslovi kod rentalcars.com

Pending time for Member Benefits may be up to 365 days for this particular Loyalty Merchant. Kod ove partnerske firme uzima se neto vrijednost Vaše kupovine kao osnova za obračun Vaših Lyoness pogodnosti, jer je to standardni način isplate kod ove partnerske firme.

Bitno!
Za ispravno evidentiranje kupovine klikni prije toga uvijek polje "Sada online kupovati!" kako bi otvorio/la željenu online trgovinu (online shop). Kupovine se mogu evidentirati samo preko verzije pretraživača online trgovine i ne preko dotične aplikacije. Koristi samo vaučer kodove dobivene preko naše web-stranice. Molimo da prije online kupovine provjeriš, raspolaže li tvoj pretraživač s ispravnim postavkama za kolačiće. Sve informacije o online shopping-u možeš pronaći u našim FAQs.

Info rentalcars.com

Rentalcars.com je najveći svjetski online Rent a Car sustav, naručujući 7,1 milijuna najmova godišnje na 46000 lokacija diljem svijeta. Sa korisnicima u 169 država, mi zaista imamo globalnu bazu, koju podržavamo web stranicom dostupnom na 40 jezika i različitim valutama. Svi naši korisnici imaju pristup multilingualnoj podršci putem telefona ili email-a.

Rentalcars.com surađuje sa svim glavnim rent a car tvrtkama širom svijeta i uvijek provjerava koji lokalni dobavljač vam može ponuditi najbolju cijenu za automobil koji želite na dan kad ga želite. Istovremeno, osiguravamo da lokalni pružatelji usluga osiguraju i najbolju moguću uslugu.

Uspješni smo jer smo ostali vjerni našim osnovnim principima od samog osnivanja tvrtke.

Naš cilj je pružiti Vam mogućnost najma automobila po najnižoj mogućoj cijeni tako da nećete samo uštediti na vremenu tako što ćete poslovati samo s nama, već možete biti i sigurni da ste s nama dobili i odličnu vrijednost za novac i fantastičnu uslugu.

ID trgovca
109000371

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod rentalcars.com?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.