travelWorld.com

Cashback & Shopping Points kod travelWorld.com

  • 2% Cashback + 10% na cijenu cijene rezervacije: Hoteli i letovi
  • Prihvaćeno
    Online kupovina

Info travelWorld.com

“Your Journey is our Journey”

Bijele plaže, snježne planine ili zanimljive metropole - ko o tome ne sanja? Ili ste možda u potrazi za odgovarajućim hotelom za iduće poslovno putovanje? travelWorld nudi to i još mnogo toga. Online platforma za rezervacije travelWorld i njena aplikacija otvaraju potpuno novi svjet putovanja. Trenutno ponuda travelWorld-a obuhvata ponudu od preko 2 miliona hotela i smještaja širom svijeta. Uskoro slijede brojne druge ponude i usluge.

Zašto travelWorld.com?

Kao turistička zajednica zasnovana na članstvu, travelWorld nudi veliki izbor i često povoljnije cijene - pod motom „Bolje od najbolje cijene“. U tu svrhu kompanija sarađuje direktno s renomiranim ponuđačima širom svijeta.

Prednosti

Veliki izbor

2 miliona različitog smještaja širom svijeta, konstantno rastuća ponuda

Brzo i jednostavno 

Rezervacija u 3 jednostavna koraka s potvrdom trenutnom rezervacije

Najbolje cijene 

Niže cijene zbog naše zatvorene zajednice, bez rezervacija ili naknade za kreditne kartice

Kvalitet

Provjerene recenzije desetina hiljada gostiju jasno su sažete

 

O nama

travelWorld sastoji se od međunarodnog tima IT stručnjaka za tehnologiju i putovanja. U našim poslovnicama u Londonu, Beču i Varšavi radimo na tome da našu inovativnu platformu za rezervacije pretvorimo u globalnog igrača na tržištu putovanja.

„Najbolji hoteli po najboljoj cijeni“, uključujući Cashback i Shopping Points

Inovativna platforma za rezervacije svojim članovima nudi sistem lojalnosti putem kojeg kupac može prikupiti Cashback i Shopping Points. U samo nekoliko koraka svoj omiljeni smještaj možete rezervisati putem web-stranice ili mobilne aplikacije. Članovi myWorld-a ostvaruju pri svakoj svojoj rezervaciji 2% Cashback-a i Shopping Points.

Stalna promjena najpovoljnijih ponuda (Top Deals)

Na platformi travelWorld članovi myWorld-a mogu iskoristiti svoje Shopping Points ili čak platiti svojim Cashback-om. Stalna promjena Shopping Point Deals ponuda u odabranim smještajima osigurava raznoliku ponudu. Za kupce koji imaju Benefit Voucher, travelWorld nudi takozvane Benefit Deals ponude. Bilo da se radi o Shopping Points ili Benefit Deals ponudama, pomoći ćemo Vam da uštedite kako biste zaista uživali u sljedećem putovanju.

ID trgovca
107905

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod travelWorld.com?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.