travelWorld.com

Tvoje pogodnosti kod travelWorld.com

  • 15% Cashback Deal* For selected properties only Sada 15% umjesto 4% Cashback važi od 24.02.2023. do 31.12.2023.
  • 4% Cashback + 6% na cijenu cijene rezervacije: Hoteli i letovi
  • 8% Cashback Deal* For selected properties only Sada 8% umjesto 4% Cashback važi od 24.02.2023. do 31.12.2023.
  • 10% Cashback Deal* For selected properties only Sada 10% umjesto 4% Cashback važi od 24.02.2023. do 31.12.2023.
  • 12% Cashback Deal* For selected properties only Sada 12% umjesto 4% Cashback važi od 24.02.2023. do 31.12.2023.
  • 20% Cashback Deal* CashbackDeal5 Sada 20% umjesto 4% Cashback važi od 24.07.2023. do 31.12.2023.
  • * Kod Cashback Deal ponude iskorištavaš svoje Shopping Points i dobivaš više Cashback-a. Za to moraš imati dovoljno Shopping Points na svom myWorld profilu, koji se mogu iskoristiti u myWorld-u za Cashback Deal. Tvoji Shopping Points će se tada automatski odbiti s tvog myWorld profila.

  • Prihvaćeno
    Online kupovina

Info travelWorld.com

Your Journey is our Journey” – Putovanja & odmori

TravelWorld je vodeća turistička kompanija specijalizirana za pružanje pristupačnih i fleksibilnih opcija putovanja za poduzeća i pojedince. Sarađujemo sa stotinama B2B dobavljača kako bismo osigurali najbolje cijene smještaja, letova i drugih usluga vezanih za putovanja.

Zašto travelWorld.com?

Zahvaljujući našoj „zatvorenoj grupi korisnika“ u mogućnosti smo ponuditi all-inclusive cijene čak i kada rezervacija nije dio paket aranžmana, što nas čini vrlo konkurentnom opcijom za cijenovno osvješćene putnike. Mi u travelWorld se ponosimo našom izvanrednom uslugom za korisnike. Naš posvećeni tim stručnjaka za putovanja na raspolaganju je da odgovori na sva pitanja ili nedoumice koje imaš, osiguravajući da je tvoje iskustvo putovanja "bolje od najbolje cijene".

Prednosti

Odabir

Preko 3 miliona različitog smještaja širom svijeta, konstantno rastuća ponuda

• Brzo i jednostavno

Rezervacija u 3 jednostavna koraka s potvrdom trenutne rezervacije

- Najbolje cijene

Niže cijene kroz našu zajednicu baziranu na članovima, bez naknada za rezervacije ili kreditne kartice

- Kvalitet

Recenzije smještaja zasnovane na hiljadama gostiju jasno su sažete.

- Cashback

Najviši Cashback svih myWorld turističkih partnera

O nama

travelWorld se sastoji od internacionalnog tima IT stručnjaka i stručnjaka za putovanja. U našim podružnicama u Londonu, Beču i Varšavi radimo punom parom kako bismo našu inovativnu platformu za rezervaciju putovanja učinili svjetskim liderom na tržištu putničkih usluga.

Bilo da planiraš poslovno putovanje, porodični odmor ili romantični bijeg, travelWorld ima sve što ti je potrebno da ostvariš svoje snove o putovanju. Sa našom posvećenošću najboljim cijenama, najboljom korisničkom uslugom i najboljim nagradama, mi smo tvoj partner za sve tvoje potrebe putovanja.

Vrhunske ponude

myWorld-članovi mogu svoje Shopping Points iskoristiti kod travelWorld-a kroz naše ponude koje se stalno razvijaju. Za kupce koji imaju Benefit Voucher, travelWorld nudi tzv. Benefit Deals ponude. Bilo da koristiš Shopping Points ili Benefit Deals, mi ti pomažemo da uštediš, tako da zaista možeš uživati ​​u svom sljedećem putovanju.

ID trgovca
107905

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod travelWorld.com?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.