myWorld App
Kupovine sa Benefits

myWorld App

S našom besplatnom aplikacijom myWorld App profitiraš kod svih svojih kupovina od svih pogodnosti kod myWorld-a i u pokretu.

  • Pronaći sve online i lokalne Partnere
  • Osiguraj Deals ponude i iskoristi vaučer kôdove
  • Jednostavan pristup profilu i tvojim kupovinama
Cashback App u App Store-u Cashback App u Google Play-u

Bilo gdje - shopping uz Benefits!

Pronaći lokalne Partnere

Na putu si i želiš na brzinu pronaći lokalnog Partnera za svoju kupovinu, možda želiš neki dobar ručak ili ti se kupuju suveniri? Uz myWorld App u svako doba imaš pregled lokalnih Partnera u tvojoj blizini i znaš gdje možeš dobiti svoje Benefits.

Pronađi Cashback radnje sa myWorld App aplikacijom
Pronađi u bilo kojem trenutku odgovarajući Shopping Point Deal ponudu

Sve Deals ponude u Benefit Lounge

Ukoliko pronađeš Partnera koji uz to ima i savršenu Deal ponudu za tebe, možeš je iskoristiti jednostavno koristeći myWorld App. Odaberi Deal ponudu, iskoristi svoje Shopping Points i iskoristi Deal ponudu odmah prilikom plaćanja.

Tvoja digitalna myWorld Card kartica

Jednostavno sakupljanje pogodnosti

Prilikom plaćanja kod lokalnih Partnera, jednostavno pokreni myWorld App, protresi svoj pametni telefon i prikaži QR kôd ili bar-kôd. Skeniraj kôd i tvoje pogodnosti će se evidentirati.

Tvoje pogodnosti

Profitiraj bilo gdje

Uz myWorld App uvijek ti je dostupan bogat izbor myWorld Partnera – bez obzira nalazi li se prodavnica u tvojoj blizini, tvojoj zemlji ili negdje drugdje u svijetu. Od svijeta online kupovine dijeli te samo jedan dodir. Na taj način profitiraš uvijek i bilo gdje.

S myWorld App-om profitiraš bilo gdje i bilo kada
S myWorld App-om uvijek imaš pregled nad svojim kupovinama

Opušteno organizovati

Želiš spontano pronaći dobar restoran ili provesti jedan opušten dan pun Benefits? Uz myWorld App i usput možeš sve opušteno organizovati, profitirati od pogodnosti i iskoristiti ekskluzivne Deals i akcije. Nikada više nećeš propustiti Shopping Points i Cashback.

S myWorld App-om kupuješ i ostvaruješ pogodnosti širom svijeta

Kupujte širom svijeta

150.000 Partnera širom svijeta ne samo da ti nude sve što je potrebno za opušten izlet i dobar ručak, već i i proizvode za svakodnevnu upotrebu. Pronađi sve lokalne Partnere u svojoj blizini kao i ekskluzivne Deals ponude i vaučer kôdove sa aplikacijom myWorld App.

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.