21.11.2022

Scan & Go: Skanoni faturat tuaja me aplikacionin myWorld dhe shijoni Përfitimet

Blini. Skanoni. Përfitoni.


Ekziston një funksion i ri në aplikacionin myWorld që ju pret: Me Scan & Go mund të skanoni faturat e blerjeve tuaja në partnerët lokalë të myWorld dhe të merrni përfitimet tuaja. Sepse: Cashback dhe Shopping Points në çdo blerje është premtimi ynë për ju dhe me funksionin e ri Scan & Go kjo tani është e mundur edhe më lehtë.

Imagjinoni se jeni tek partneri juaj i preferuar myWorld për një kafe.Lokali është plot dhe kamarieri e mbledh shpejt pijen tuaj. Por ju nuk doni të hiqni dorë nga përfitimet tuaja në myWorld.Me Scan & Go tani mund të skanoni faturën tuaj pa nxitim dhe të merrni përfitimet tuaja. Tingëllon mirë? Eshte!

Si funksionon:

Hapi 1: Hapni aplikacionin myWorld dhe shkoni te Scan & Go
Hapi 2: Skanoni faturën
Hapi 3: Paraqisni faturën


So funktioniert's

Blerja juaj me myWorld është gjurmuar me sukses dhe ju mund të përdorni menjëherë Shopping Points. Cashback-u juaj do të përpunohet sapo blerja juaj të jetë përfunduar dhe paguar në përputhje me periudhën përkatëse të kthimit dhe kohën e dorëzimit.


Kushtet e rëndësishme për Scan & Go:
  • Sigurohuni që gjurmimi GPS në aplikacionin myWorld ose në telefonin tuaj inteligjent është i aktivizuar
  • Nëse nuk jeni më në vend në partnerin lokal myWorld, mund ta kërkoni në fushën e kërkimit
  • Nëse dëshironi të dërgoni më shumë fatura nga një partner, ju lutemi filloni një proces të ri Scan & Go për çdo faturë
  • Në raste të caktuara, blerja juaj mund të rishikohet nga partneri ynë. Ju lutemi jini të durueshëm, përfitimet tuaja të blerjeve do të jenë të disponueshme për ju sa më shpejt të jetë e mundur.


Merr tani versionin më të fundit të aplikacionit myWorld


Hol dir die App bei Google Play
Hol dir die App im Play Store


* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.