Regjistrim falas

Ju faleminderit për kërkesën e regjistrimit si një Company Shopper

Ne jemi duke kontrolluar detajet tuaja dhe ju njoftojmë në momentin që të kompletohet verifikimi.

Nëse do të kemi pyetje për detajet e juaja, ne do të ju kontaktojmë dhe do të ju njoftojmë kur gjithçka do të rregullohet dhe profili juaj mund të aktivizohet tërësisht.

Deri atëherë, opsionet vijuese janë në dispozicion për juve në ueb faqen tonë dhe në myWorld App:

  • Blini tek Partnerët tanë dhe përfitoni Cashback dhe Shopping Points
  • Blini myWorld produkte dhe merrni Benefitet e juaja
  • Merrni Shopping Points tuaja për Deals në Benefit Lounge

Blerja e eVouchers është e mundshme vetëm kur të kemi aktivizuar profilin tuaj.Kënaquni me blerjen!

Ekipi juaj myWorld.com Team

Të dhënat e mia personale
Personi kryesor i kontaktit (pronari i llogarisë)
Informata mbi kompaninë
Adresa e kompanisë