Shtoni Cashback Helper në shfletuesin tuaj desktop!

Shfletuesit e mëposhtëm janë të mbështetur:

Ju jeni duke përdorur: Unsupported

Ju lutemi vini re se Cashback Helper nuk do të aktivizohet derisa të jeni regjistruar në faqen e internetit të Cashback World.

Cashback Helper

1. Instaloni Cashback Helper

Shkoni në Dyqanin e shfletuesit tuaj dhe instaloni shtesën Cashback Helper.

1. Instaloni Cashback Helper

2. Hyrje

Identifikohuni duke përdorur të dhënat tuaja të hyrjes në World Cashback.

2. Hyrje

3. Filloni pazar online

Përdorni Cashback Helper për të gjetur dyqanin që keni zgjedhur, filloni blerjen dhe mblidhni Cashback dhe Shopping Points!

3. Filloni pazar online

Përfitimet e Cashback Helper:

  • Identifikohu një herë dhe kurrë mos humbas përsëri në Cashback dhe Shopping Points
  • Të gjitha ofertat Cashback World të Kompanisë partnere me një shikim të shpejtë
  • Thjesht gjeni një Kompani partnere dhe filloni blerjet!
* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.