store.inter.it

Cashback & Shopping Points at store.inter.it

  • 3% + 1 Në çdo blerje
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 100 EUR.
  • PRANOHET Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet store.inter.it

Delivery costs are excluded from the transaction amount on which the benefits are calculated.
The benefits are not recognized in physical stores or for the use of offers, discounts or promotional codes taken from another site or from a source other than myWorld. Për këtë Kompani Partnere, Benefitet tuaja nga blerjet do të bazohen në bruto vlerën e blerjes tuaj.

E rëndësishme!
Para se të bëni blerjen tuaj, sigurohuni që shfletuesi juaj të ketë cilësimet e sakta të cookie-t . Të gjitha informacionet kryesore për blerjet në internet mund t'i gjeni në Pyetjet më të shpeshta !

Rreth store.inter.it

store.inter.it is the Official Online Store of FC Internazionale Milano. This is an iconic brand known all over the world and, through its e-Commerce channel, can reach its fans in over 160 countries around the world. Merchandising represents the extension of Inter galaxy, where the founding values of the Club have always been highlighted. Purchasing on Inter Official Online Store means supporting your favorite team and being part of a vibrant community. 

ID e Kompanisë Partnere - Numri i TVSH-së ose Numri NI i Pronarit
809001763 - IT11670080156

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në store.inter.it?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com dhe Partners që nuk janë shënuar si Double Cashback janë të përjashtuar.