East Essence

Cashback & Shopping Points at East Essence

  • 2% Cashback + 15% Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • PRANOHET Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet East Essence

Për këtë Kompani Partnere, Shopping benefits tuaja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjo forma standarde e fitimeve për këtë Kompani Partnere.

E rëndësishme!
Për të siguruar që blerja juaj të jetë e regjistruar në mënyrë të drejtë, çdoherë klikoni në butonin "Shop online now" paraprakisht për të kaluar në dyqanin e preferuar online. Blerjet mund të regjistrohen nëpërmjet versionit të shfletuesit të dyqanit online jo nëpërmjet aplikacionit përkatës. Përdorni vetëm kode të kuponit që i keni marrë nga ueb faqja jonë. Ju lutemi që të siguroni se shfletuesi juaj të ketë cilësimet e cookie para blerjes. Të gjitha informacionet tjera të rëndësishme për blerjen online mund të gjenden në FAQ.

Rreth East Essence

EastEssence was founded in 2009 to serve the need for access to affordable modest clothing in all parts of the world. At EastEssence we transform modesty into simple yet high utility abaya, jilbab, and kaftan that keeps you true to yourself and reflects your values and faith through your clothing.

At East Essence, we recognize the wealth of culture and style in traditional Arabic, Pakistani, Moroccan, African, Bangladeshi, Turkish and Indian communities. We strive to bridge the gap by tying our traditions, cultures, and Islamic religion to our clothing and our community program.

 

ID e Kompanisë Partnere
429000093

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në East Essence?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.