Oxford Biolabs

Cashback & Shopping Points at Oxford Biolabs

  • 2% + 1 Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 100 EUR.
  • PRANOHET Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet Oxford Biolabs

Për këtë Kompani Partnere, Shopping benefits tuaja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjo forma standarde e fitimeve për këtë Kompani Partnere.

E rëndësishme!
Para se të bëni blerjen tuaj, sigurohuni që shfletuesi juaj të ketë cilësimet e sakta të cookie-t . Të gjitha informacionet kryesore për blerjet në internet mund t'i gjeni në Pyetjet më të shpeshta !

Rreth Oxford Biolabs

Oxford Biolabs® is a nutraceutical and cosmeceutical company that develops a range of naturally-based products aimed at helping people avoid unwanted signs of ageing, such as hair loss, premature greying, and skin ageing. It was founded by scientists formerly of the University of Oxford under the leadership of Dr. Thomas Whitfield. Since 2009, the company has been pursuing the development and distribution of scientifically tested, drug-free nutraceutical products backed by world-class research.

ID e Kompanisë Partnere
429000085

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Oxford Biolabs?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.