Richmond & Finch

Përfitimet tuaja në Richmond & Finch

  • 3,5% Cashback + 12% Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • PRANOHET
    Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet Richmond & Finch

Për këtë Kompani Partnere, Shopping benefits tuaja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjo forma standarde e fitimeve për këtë Kompani Partnere.

E rëndësishme!
Për të siguruar që blerja juaj të jetë e regjistruar në mënyrë të drejtë, çdoherë klikoni në butonin "Shop online now" paraprakisht për të kaluar në dyqanin e preferuar online. Blerjet mund të regjistrohen nëpërmjet versionit të shfletuesit të dyqanit online jo nëpërmjet aplikacionit përkatës. Përdorni vetëm kode të kuponit që i keni marrë nga ueb faqja jonë. Ju lutemi që të siguroni se shfletuesi juaj të ketë cilësimet e cookie para blerjes. Të gjitha informacionet tjera të rëndësishme për blerjen online mund të gjenden në FAQ.

Rreth Richmond & Finch

Richmond & Finch is a Swedish Lifestyle Brand that designs and produces mobile phone cases in the premium market segment. The brand is influenced by the clean, classic elements that Scandinavian Designs are world famous for.

Each Season, our collections are carefully created to go hand in hand with current fashion trends. Our cases allows users to mix and match their mobile phone case with daily out ts and accessories. Since our launch in June of 2015, our aim has been to bring something new and exciting to market by creating cases that will allow our customers to protect their phone in style.

ID e Kompanisë Partnere
429000079

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Richmond & Finch?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.