GrandBazaarist

Cashback & Shopping Points në GrandBazaarist

  • 2% + 1 për 150 USD blerje
  • i pranuar Blerje nga Interneti

Terme dhe Kushte të GrandBazaarist

Për këtë Kompani partnere besnikërie, Përfitimet tuaja nga blerja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjoforma standarde e fitimeve për këtë Kompani partnere.

E rëndësishme!
Para se të bërë blerjen tuaj, ju lutem sigurohuni që shfletuesi juaj ka sakta settings cookie . Ju mund të gjeni të gjitha informatat kyçe për pazar në internet në Fakte !

Mbi GrandBazaarist

The Grand Bazaar, which is one of the most important symbols of Istanbul, maintains its same liveliness today and welcomes many domestic and foreign tourists every day.  İf you want to find yourself with the feeling of discovering the mysterious and exotic world of the east, our shop will give you this opportunity.

The variety and beauty of bags and textile products are truly impressive.

You can buy a delightful Turkish coffee with Turkish delight
 

Besnik Merchant ID
429000067

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në GrandBazaarist?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.