Cashback & Shopping Points at boomf

  • 3% + 2,5 client nou
  • 2% + 1 client existent
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 100 EUR.
  • PRANOHET Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet boomf

Për këtë Kompani Partnere, Shopping benefits tuaja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjo forma standarde e fitimeve për këtë Kompani Partnere.

E rëndësishme!
Para se të bëni blerjen tuaj, sigurohuni që shfletuesi juaj të ketë cilësimet e sakta të cookie-t . Të gjitha informacionet kryesore për blerjet në internet mund t'i gjeni në Pyetjet më të shpeshta !

Rreth boomf

At Boomf, we believe in making special occasions that little bit more special. Our journey started with the personalised Marshmallow, aka The Edible Selfie which launched in December 2014. Since then we have launched an exploding card range! The original exploding card, the Boomf Bomb, bursts free from the envelope in a confetti shower and leaves you with a personalised photo cube. Other products include the oh-so-cute Wild Card Collection, the flying Flutter Card and mouth-watering Personalised Chocolate. We are a truly Global brand and can deliver our products anywhere in the world. We have recently opened up production in the USA for a faster and improved shipping service.
 

ID e Kompanisë Partnere
429000053

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në boomf?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com dhe Partners që nuk janë shënuar si Double Cashback janë të përjashtuar.