AbeBooks

Cashback & Shopping Points at AbeBooks

  • 2% Cashback + 5% Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • PRANOHET Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet AbeBooks

Për këtë Kompani Partnere, Shopping benefits tuaja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjo forma standarde e fitimeve për këtë Kompani Partnere.

E rëndësishme!
Për të siguruar që blerja juaj të jetë e regjistruar në mënyrë të drejtë, çdoherë klikoni në butonin "Shop online now" paraprakisht për të kaluar në dyqanin e preferuar online. Blerjet mund të regjistrohen nëpërmjet versionit të shfletuesit të dyqanit online jo nëpërmjet aplikacionit përkatës. Përdorni vetëm kode të kuponit që i keni marrë nga ueb faqja jonë. Ju lutemi që të siguroni se shfletuesi juaj të ketë cilësimet e cookie para blerjes. Të gjitha informacionet tjera të rëndësishme për blerjen online mund të gjenden në FAQ.

Rreth AbeBooks

AbeBooks is an online marketplace for books, fine art and collectibles where you can discover and buy the things you love. Trusted independent sellers from around the world offer for sale millions of new, used and rare books, as well as art and collectibles through the AbeBooks websites.

ID e Kompanisë Partnere
429000049

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në AbeBooks?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.