Cashback & Shopping Points at LN-CC

  • 2% + 2,5 Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 100 EUR.
  • PRANOHET Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet LN-CC

Për këtë Kompani Partnere, Shopping benefits tuaja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjo forma standarde e fitimeve për këtë Kompani Partnere.

E rëndësishme!
Para se të bëni blerjen tuaj, sigurohuni që shfletuesi juaj të ketë cilësimet e sakta të cookie-t . Të gjitha informacionet kryesore për blerjet në internet mund t'i gjeni në Pyetjet më të shpeshta !

Rreth LN-CC

LN-CC is a luxury fashion destination specialising in high end menswear and womenswear, stocking some of the most recognisable names in contemporary fashion including Lanvin, Rick Owens, Acne, Marni, Saint Laurent, Valentino and Raf Simons. Founded in 2010, LN-CC is an established name in luxury fashion retail.

Both e-commerce shop and the award winning London concept store are run with the same attention to detail and forward thinking approach. LN-CC is home to a range of International mainline designers shown alongside emerging design talent from all corners of the globe. Within the library you will find a range of informative and enlightening collectables, such as hard to find vinyl and first edition rarities in our book selection. LN-CC is a non-compromised, non-prejudiced and non-exclusive project, from the first to the last detail, inclusive of everything in-between.

ID e Kompanisë Partnere
429000042

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në LN-CC?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.