Berrylook

Cashback & Shopping Points në Berrylook

  • 4% + 5 për 100 EUR blerje
  • i pranuar Blerje nga Interneti

Terme dhe Kushte të Berrylook

Për këtë Kompani partnere besnikërie, Përfitimet tuaja nga blerja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjoforma standarde e fitimeve për këtë Kompani partnere.

E rëndësishme!
Para se të bërë blerjen tuaj, ju lutem sigurohuni që shfletuesi juaj ka sakta settings cookie . Ju mund të gjeni të gjitha informatat kyçe për pazar në internet në Fakte !

Mbi Berrylook

BerryLook is your global online store that delivers latest fashion apparel for you! We have dresses, tops, bottoms and swimwear for girls and ladies. Thousands of products in different styles are waiting for you! We value all our customers: our professional customer service team is always here to help you. Your satisfaction is our top priority! Moreover, you can easily get your order anywhere in the world thanks to our worldwide shipping service!

Besnik Merchant ID
429000037

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Berrylook?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.