Newchic

Përfitimet tuaja në Newchic

  • 5% Cashback + 12% Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • PRANOHET
    Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet Newchic

Për këtë Kompani Partnere, Shopping benefits tuaja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjo forma standarde e fitimeve për këtë Kompani Partnere.

Rreth Newchic

Founded in 2015, in past years, Newchic has achieved rapid development on a global scale, ranking among the top online shopping websites.

We offer a wide range of clothing, shoes, bags, accessories to help our customers pursuit the styles.

ID e Kompanisë Partnere
429000035

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Newchic?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.