Cashback & Shopping Points at Vueling

  • 4,29 EUR + 0,66 Purchase over 501€
  • 2,66 EUR + 0,41 Purchase 0-200€
  • 2,86 EUR + 0,44 Purchase 201€-300€
  • 3,57 EUR + 0,55 Purchase 301€ - 400€
  • 3,83 EUR + 0,59 Purchase 401€ - 500€
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 100 EUR.
  • PRANOHET Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet Vueling

Për këtë Kompani Partnere, Shopping benefits tuaja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjo forma standarde e fitimeve për këtë Kompani Partnere.

E rëndësishme!
Para se të bëni blerjen tuaj, sigurohuni që shfletuesi juaj të ketë cilësimet e sakta të cookie-t . Të gjitha informacionet kryesore për blerjet në internet mund t'i gjeni në Pyetjet më të shpeshta !

Rreth Vueling

Vueling takes you to over 130 destinations, including major cities in Spain, Europe, North Africa and the Middle East. It's very easy: visit our website or app, choose your destination and find cheap flights. We always offer the best prices!

ID e Kompanisë Partnere
429000031

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Vueling?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.