Cesdeals

Cashback & Shopping Points në Cesdeals

  • 3% + 4 për 150 USD blerje
  • i pranuar Blerje nga Interneti

Terme dhe Kushte të Cesdeals

Për këtë Kompani partnere besnikërie, Përfitimet tuaja nga blerja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjoforma standarde e fitimeve për këtë Kompani partnere.

E rëndësishme!
Para se të bërë blerjen tuaj, ju lutem sigurohuni që shfletuesi juaj ka sakta settings cookie . Ju mund të gjeni të gjitha informatat kyçe për pazar në internet në Fakte !

Mbi Cesdeals

Cesdeals.com (previously known as Newfrog.com) is an online e-commerce company offering tens of thousands of categories products including consumer electronics, computer accessories, video games, iPod & iPhone accessories, flashlight and communications products in stock with unbeatable prices and ready to ship at lighting speed.

Besnik Merchant ID
429000029

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Cesdeals?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.