Cashback & Shopping Points at ebooks

  • 3% + 2,5 Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 150 USD.
  • PRANOHET Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet ebooks

Për këtë Kompani Partnere, Shopping benefits tuaja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjo forma standarde e fitimeve për këtë Kompani Partnere.

E rëndësishme!
Para se të bëni blerjen tuaj, sigurohuni që shfletuesi juaj të ketë cilësimet e sakta të cookie-t . Të gjitha informacionet kryesore për blerjet në internet mund t'i gjeni në Pyetjet më të shpeshta !

Rreth ebooks

Ebooks for PCs, Macs, Sony Readers, mobile phones ...
A vast range of ebooks from the world's leading academic, popular and professional publishers.
eBooks.com is the web's most popular digital book store with the largest range of contemporary ebooks from the world's leading publishers.
With prices well below hard copy books, and the unique appeal of instantly downloadable books, sales at eBooks.com are growing exponentially

ID e Kompanisë Partnere
429000016

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në ebooks?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com dhe Partners që nuk janë shënuar si Double Cashback janë të përjashtuar.