Peggybuy

Përfitimet tuaja në Peggybuy

  • 4% Cashback + 5% Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • PRANOHET
    Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet Peggybuy

Për këtë Kompani Partnere, Shopping benefits tuaja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjo forma standarde e fitimeve për këtë Kompani Partnere.

E rëndësishme!
Për të siguruar që blerja juaj të jetë e regjistruar në mënyrë të drejtë, çdoherë klikoni në butonin "Shop online now" paraprakisht për të kaluar në dyqanin e preferuar online. Blerjet mund të regjistrohen nëpërmjet versionit të shfletuesit të dyqanit online jo nëpërmjet aplikacionit përkatës. Përdorni vetëm kode të kuponit që i keni marrë nga ueb faqja jonë. Ju lutemi që të siguroni se shfletuesi juaj të ketë cilësimet e cookie para blerjes. Të gjitha informacionet tjera të rëndësishme për blerjen online mund të gjenden në FAQ.

Rreth Peggybuy

Peggybuy oferă o mulțime de haine calificate pentru copii și mame, jucării, îmbrăcăminte pentru femei și multe altele pentru tine și familia ta. Este un magazin unic pentru moda modernă, dar economică. Puteți profita de cele mai bune prețuri, calitate rezonabilă și un serviciu bun.

ID e Kompanisë Partnere
429000008

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Peggybuy?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.