Cashback & Shopping Points në jAlbum

  • 3% + 4 për 100 EUR blerje
  • i pranuar Blerje nga Interneti

Terme dhe Kushte të jAlbum

Për këtë Kompani partnere besnikërie, Përfitimet tuaja nga blerja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjoforma standarde e fitimeve për këtë Kompani partnere.

E rëndësishme!
Para se të bërë blerjen tuaj, ju lutem sigurohuni që shfletuesi juaj ka sakta settings cookie . Ju mund të gjeni të gjitha informatat kyçe për pazar në internet në Fakte !

Mbi jAlbum

jAlbum is an award winning desktop software for creating stunning web photo albums for any web site. Jalbum is simple yet one of the most powerful album tools on the planet. Everyone can use jAlbum – from professional photographers who display and sell their work through jAlbum to home users who like sharing photo albums on the net.
Jalbum is downloaded and purchased from all around the world with our flagships the Pro License and Premium Storage.

Besnik Merchant ID
429000004

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në jAlbum?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.