Booking.com

Përfitimet tuaja në Booking.com

  • 3% Cashback Deal* Tani 3% në vend të 1% Cashback E vlefshme nga 1.9.2023 në 31.12.2023
  • * Me një Cashback Deal, do të merrni Shopping Points dhe ju kreditohen me më shumë Cashback. Për të bërë këtë, duhet të keni mjaftueshëm Shopping Points në myWorld llogarinë tuaj që do të merren në myWorld për Cashback Deal. Shopping Points tuaja më pas do të zbriten automatikisht nga myWorld llogaria juaj.

  • PRANOHET
    Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet Booking.com

Ju lutemi vini re se përfitimet e anëtarëve vlejnë vetëm për akomodimet. Për këtë Kompani Partnere, Shopping benefits tuaja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjo forma standarde e fitimeve për këtë Kompani Partnere.

E rëndësishme!
Për të siguruar që blerja juaj të jetë e regjistruar në mënyrë të drejtë, çdoherë klikoni në butonin "Shop online now" paraprakisht për të kaluar në dyqanin e preferuar online. Blerjet mund të regjistrohen nëpërmjet versionit të shfletuesit të dyqanit online jo nëpërmjet aplikacionit përkatës. Përdorni vetëm kode të kuponit që i keni marrë nga ueb faqja jonë. Ju lutemi që të siguroni se shfletuesi juaj të ketë cilësimet e cookie para blerjes. Të gjitha informacionet tjera të rëndësishme për blerjen online mund të gjenden në FAQ.

Rreth Booking.com

Udhëtoni me Booking.com dhe mblidhni Cashback dhe Shopping Points

  Dëshironi një udhëtim? Atëherë mos hezitoni dhe rezervoni pushimet tuaja të radhës me Booking.com! Si një anëtar i myWorld, ju do të merrni gjithashtu Cashback dhe pikë blerjeje kur rezervoni - duke e bërë udhëtimin dy herë më shumë argëtues! Edhe nëse udhëtimi nuk është për rekreacion, por për arsye biznesi, në Booking.com do të gjeni hotelin e duhur me çmimin më të mirë; Përfitimet e blerjeve të përfshira!  

Ekspertët e udhëtimit në Booking.com

  Kur bëhet fjalë për udhëtimin tuaj, nuk doni t'i lini asgjë fatit. Në Booking.com, ju jeni në duart më të mira në këtë drejtim. Çdo ditë, rreth një milion qëndrime gjatë natës rezervohen në faqen e internetit, Booking.com është i disponueshëm në 43 gjuhë dhe ofron gjithsej më shumë se 28 milionë listime të raportuara akomodimi, duke përfshirë më shumë se 6.6 milionë listime të shtëpive të pushimit, apartamenteve për pushime dhe të tjera speciale. akomodime vetëm. Këtu do të gjeni akomodimin perfekt për dëshirat dhe kërkesat tuaja.

ID e Kompanisë Partnere
3559000004

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Booking.com?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.