Booking.com

Përfitimet tuaja në Booking.com

  • 3% Cashback + 6% Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • PRANOHET
    Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet Booking.com

Booking.com ofron vetëm benefite akomodimi - JO për fluturime, jo për transferime në aeroport ose shërbime të tjera që zakonisht ofrohen Për këtë Kompani Partnere, Shopping benefits tuaja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjo forma standarde e fitimeve për këtë Kompani Partnere.

E rëndësishme!
Për të siguruar që blerja juaj të jetë e regjistruar në mënyrë të drejtë, çdoherë klikoni në butonin "Shop online now" paraprakisht për të kaluar në dyqanin e preferuar online. Blerjet mund të regjistrohen nëpërmjet versionit të shfletuesit të dyqanit online jo nëpërmjet aplikacionit përkatës. Përdorni vetëm kode të kuponit që i keni marrë nga ueb faqja jonë. Ju lutemi që të siguroni se shfletuesi juaj të ketë cilësimet e cookie para blerjes. Të gjitha informacionet tjera të rëndësishme për blerjen online mund të gjenden në FAQ.

Rreth Booking.com

Why use Booking.com?

Low rates

No booking fees •  Save money!  •  Best Price Guaranteed

634,514 properties worldwide

Including 270,024 holiday rentals on villas.com
77,132 destinations in 211 countries

Manage your bookings online

It's easy to cancel, make changes or send a request to the property

46,680,000 verified reviews

We verify all reviews. Find out more.

We speak your language

Website and customer service in English and 41 other languages

ID e Kompanisë Partnere
3559000001

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Booking.com?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.