Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback Deal* Tani 3% në vend të 1% Cashback E vlefshme nga 30.4.2024 në 31.12.2024
  • * Me një Cashback Deal, do të merrni Shopping Points dhe ju kreditohen me më shumë Cashback. Për të bërë këtë, duhet të keni mjaftueshëm Shopping Points në myWorld llogarinë tuaj që do të merren në myWorld për Cashback Deal. Shopping Points tuaja më pas do të zbriten automatikisht nga myWorld llogaria juaj.

  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

"Farm's product" është një market i specializuar në ofrimin e produkteve bio dhe të cilësisë se larte. Ky market bashkëpunon ngushtë me një rrjet të zgjedhur fermash dhe agrobiznesesh vendase, të tilla si Mrizi i Zanave, Vëllezërit Allgjata, Luga e Argjentë, Agroturizem Zerja, Veleçik Milk, Ferma ime, Agrobiofarm etj.
Duke përqendruar vëmendjen tek freskia dhe autenticiteti, "Farm's product" garanton që çdo produkt që arrin në raftet e tij është jo vetëm i shijshëm, por edhe i prodhuar në mënyrë të qëndrueshme dhe etike. Kjo bën që ai të jetë destinacioni i parë për të gjithë ata që kërkojnë ushqime të pastërta dhe të prodhuara ne vend, duke i dhënë konsumatorëve mundësinë të shijojnë thesarin e vërtetë të tokës pa lënë gjurmë të dëmshme në mjedis.
Vizitoni "Farm's product" per te perjetuar ndryshimin ne menyren se si blini dhe konsumoni ushqim, per nje jete me te shendetshme dhe me te lumtur.
Ju mirepresim 😊

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Farm's product?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.