Huta Insurances and Consulting Services

Cashback & Shopping Points

  • 8% Cashback Deal* Tani 8% në vend të 3% Cashback E vlefshme nga 10.8.2023 në 31.12.2023
  • * Me një Cashback Deal, do të merrni Shopping Points dhe ju kreditohen me më shumë Cashback. Për të bërë këtë, duhet të keni mjaftueshëm Shopping Points në myWorld llogarinë tuaj që do të merren në myWorld për Cashback Deal. Shopping Points tuaja më pas do të zbriten automatikisht nga myWorld llogaria juaj.

  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Huta Insurances and Consulting Services ofron nje game te gjere sherbimesh si: 1.Sigurime Motorrike(TPL, Karton jeshil, Kufitare, Kasko, Mini-Kasko
2.Sigurim Prone per Individe dhe Biznese
3.Sigurim Shendeti per punonjes dhe individe
4.Sigurim Pergjegjesie, si Pergjegjesi Profesionale, Pergjegjesi Civile
5.Sigurim i garancive, si garanci kontrate, garanci oferte
6.Sigurim shendeti ne udhetim
7.Sigurime Inxhinierike, sigurim i objekteve ne ndertim
Gjithashtu kompania jone ofron sherbime konsullence per shtetas te huaj te cilet aplikojne per leje pune, leje qendrimi,
Gjithashtu ofrojme makina me qera te modeleve te ndryshme dhe ekonomike.
Ofrojme sherbime konsulence ne perkthime dokumentash zyrtare dhe autetifikimin e tyre si dhe ndjekje te procedurave te ndryshme ne Institucionet Shteterore

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Huta Insurances and Consulting Services?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.