Arte Dental Clinic

Cashback & Shopping Points

  • 15% Cashback Deal* Tani 15% në vend të 2% Cashback E vlefshme nga 19.12.2022 në 31.1.2024
  • * Me një Cashback Deal, do të merrni Shopping Points dhe ju kreditohen me më shumë Cashback. Për të bërë këtë, duhet të keni mjaftueshëm Shopping Points në myWorld llogarinë tuaj që do të merren në myWorld për Cashback Deal. Shopping Points tuaja më pas do të zbriten automatikisht nga myWorld llogaria juaj.

  • PRANOHET
    myWorld Card

Kontakt

Përshkrim

Klinika Arte Dental ne vëndndodhje në Tiranë dhe me mjek stomatolog të specializuar në fushën e stomatologjisë ofron të gjitha trajtime stomatologjike me fokus në dentistrinë Estetike.
- Restaurime dhe mbushje estetike

- Kurora
- Faseta kompoziti 
- Zbardhim dhëmbësh
- Drejtim i dhëmbëve
dhe shumë shërbime të tjera të gjitha një vënd.

Buzëqeshja juaj është ajo çfarë na motivon më së shumti për të arritur rezultate mahnitës. Ne jemi të dedikurar buzëqeshjes tuaj.
Prenoto vizitën tënde tek Arte Dental Clinic në +355 69 48 888 44
Ju mirëpresim

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Arte Dental Clinic?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.