Fashion Group

Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback + 15%
    Super Cashback

    Tani 5% në vend të 1% Cashback (E vlefshme nga 16.6.2022 në 31.7.2022)

Përshkrim

Ju lutemi ta shfaqni në arkë barkodin për ta skanuar ose tregoni numrin serial të eVoucher gjatë pagesës.

Fashion Group Albania, është kompania e parë me pakicë e veshjeve të modës e themeluar në 2005 me synimin e rimodelimit të tregut shqiptar me pakicë duke prezantuar risinë e menaxhimit të kontratës Franchisee në vend dhe duke krijuar një standard të ri me pakicë në Shqipëri përsa i përket shërbimit të klientit dhe tregtisë. Fashion Group Albania furnizon tregun shqiptar me produkte alternative cilësore dhe e dëshmoi këtë me sukses me zgjerimin e portofolit të markave të tij të pranishëm në qendrat më të mëdha tregtare në Shqipëri Tirana East gate (TEG), Qendra Tregtare Univers (QTU) Aktualisht ne po menaxhojmë 9 marka ndërkombëtare si: Mango, Geox, Parfois, Prenatal, Okaidi, Carpisa, Cortefiel, Springfield, Women’Secret në 16 dyqane si dhe online  www.fga.al.

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.