Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback + 5%
    Super Cashback

    Tani 5% në vend të 1% Cashback (E vlefshme nga 16.6.2022 në 31.7.2022)

Përshkrim

Ju lutemi ta shfaqni në arkë barkodin për ta skanuar ose tregoni numrin serial të eVoucher gjatë pagesës.

Në Nëntor të vitit 2011 nëpërmjet BALFIN Group, zinxhiri më i madh i dyqaneve të lodrave në Greqi dhe në Ballkan, JUMBO bëhet realitet dhe në Shqipëri. Fiton menjëherë zemrat e të gjitha grupmoshave. Ashtu si shtatë vjet me pare, vazhdon te jete nr 1 ne treg, per gamen dhe çmimet konkuruese! Jumbo eshte nje ‘’oaz” ku do gjeni gjithcka per te gjitha moshat si: lodra, veshje per femije, mjete kancelarie, rroba, dekorues dhe orendi të ndryshme shtepiake. Jumbo është tanimë dyqani më i madh i lodrave në vendin tonë dhe një nga bizneset më të mëdha në shitjen me pakicë, me 3 dyqane, 2 në Shqipëri: TEG-QTU, 1 në Kosovë me fuqi punëtore prej 150 punonjësish. Ju garantojmë se do vazhdojmë të jemi pranë jush për t’i dhënë ngjyra jetës suaj.
JUMBO, për fëmijë të vegjël dhe të mëdhenj! 

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.